Inbjudan Kulserien 2020

Kulserien 2020

Ur led är tiden. Våren är tiden för löpning i Källbottens fina terräng. Men i år är inte som vanligt, då Covid-19 påverkar hela vårt samhälle. Så även Kulserien i Källbotten.

Med anledning av det kommer vi inte kunna genomföra Kulserien 2020 på vanligt vis, med den folkfest den innebär för såväl vuxna som barn och ungdomar. Istället blir vårens upplaga en öppen Kulserie.

Möjligheten kommer ges att springa Kulseriens olika distanser hela helgen, varje helg tilldessattvikangenomföratävlingarnasom vi brukar. Från lördag morgon, till söndag kväll. Detta med anledning för att vi ska undvika stora folksamlingar.

På detta vis lever Kulserien vidare.

-Alla barn har möjlighet att även under våren samla tillfällen för att erhålla en pokal efter hösten löpningar (minst 6 tillfällen).
-Alla barn får möjlighet att lägga en kula. Detta år i en ny spännande nyhet
-Alla får möjlighet att fortsätta en vinnande tradition; att springa i Källbotten

Så här fungerar det:

-Anmälan sker på www.kallbottensik.se och betalning sker via Swish från och med den 1 Maj.
-Hämta nummerlapp i anvisad nummerlappslåda ute vid Källbottens klubbstuga
-Registrera din löpning genom att ”blippa” nummerlappen vid anvisad plats på klubbstugan.
-Spring din sträcka; från 500 m till 9 km.
-Barn lägger en kula per helg i årets Kul-bana, och tillsammans bygger vi vidare på traditionen med Kulserien.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Dalarnas Försäkringsbolag