Hoppa till sidans innehåll

Terränglöpning för ALLA (Nytt upplägg i år pga Coronatider)


Välkomna till ”Kulserien”

 

                   i terränglöpning! 

 

Lördagar och Söndagar

Följ trenden och motionera!!

Kulserien  är en över 40 årig löptradition i Källbotten. Som mest har det varit över 230 startande på en söndag. Det har varit mest barn men fler och fler vuxna söker sig till Källbottenskogarna för att motionera.

Denna motionsserie genomförs under vår, sommar och höst och vi välkomnar alla som gillar att springa efter natursköna stigar. Distanserna för barn är från 500 meter, 1 km, 1,5 km, 2,5 km och 5 km och för vuxna är distanserna 5 eller 9 km.
Första tävlingen är helgen 9-10 maj. Nytt för i år är att vi inte har gemensam start. Starten är utspridd på 2 dagar och man startar när man vill. Vill man starta utan tidtagning så går det också bra. PM kommer att komma. Kostnad är 50 kr för hela säsongen och man får en personlig nummerlapp för hela säsongen och är man med minst 6 gånger så får man även en pokal

Ni som har en höst/vinter/vårbetonad säsong för era ungdomar, se Kulserien som ett sätt att behålla konditionen och uthålligheten. Vilken klubb har bäst kondition? Utmana andra!Välkomna.

Datum Ansvarig 1 Ansvarig 2 Not:
19-05-9-10 Magnus Einarsson    
       

 

 

Vid frågor emaila: This is a mailto link

Uppdaterad: 27 APR 2020 10:58 Skribent: Magnus Einarsson

Postadress:
Källbottens IK - Skidor
Box 189
77124 Ludvika

Kontakt:
Tel: +46706917188
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Dalarnas Försäkringsbolag