Hoppa till sidans innehåll

Barn och ungdomsverksamhet


Vi gillar skidåkning men vi tror att om vi kombinerar våra träningar på ett sätt som gör de roliga så kommer de barn och ungdomar som är med att gilla skidor ännu mer.

 

Fokus ligger på teknik, motorik, och balans. Hur långt kan man hoppa på ett par längdskidor? Klarar man en 360. Vi vet att några av våra ungdomar kommer att klara att göra volter på längdskidorna. Med denna inställning tror vi att vi kan bygga en gemenskap inom klubben där man som 20 åring ser det som naturligt att motionera och kanske åka något av vasaloppets tävlingar.

 

På denna sida kommer vi uppdatera med aktuella aktiviteter. Vinterns träningar finns uppdaterade under "Kommande aktiviteter Källbottens IK". 

 

För tillfället har vi 3 grupper. Den yngre är idag mellan 5 och 8 år.Mellangruppen 8-11 Den äldre är 11 år och uppåt. Vi håller inte så hårt på åldersgränserna utan man åker i den grupp man hör hemma i. Här välkomnar vi även vuxna att vara med. Varför inte passa på att träna när man ändå har sina barn  med på träningen.

 

Se alltid under fliken "Kommande aktiviteter Källbottens IK" till vänster för att se aktuell träning.

 

Träningen bygger på att barnen skall ha roligt men med teknikinslag.

Uppdaterad: 12 DEC 2016 08:48 Skribent: Magnus Einarsson

Postadress:
Källbottens IK - Skidor
Box 189
77124 Ludvika

Kontakt:
Tel: +46706917188
E-post: info@kallbottensik.s...

Se all info

 

Dalarnas Försäkringsbolag