Klubbkläder

Klubbkläder på G!
Provkollektion finns nu hos Einarssons till och med 27 oktober då det även är sista dagen för beställning,  Storlekar från 6 år till XL.
Racing, överdrag mm
Dunjacka tunn och tjock kommer att finnas.

Äntligen har vi fått länken till webbshopen, där vi kan beställa våra klubbkläder. Tråkigt att det blev en sån försening när vi byter leverantör, men då jag vet att anledningen beror på en tragisk olycka så får vi ha överseende med förseningen.

Som vi tidigare har sagt så har vi tagit in några sponsorer som vi använder oavkortat till barnens kläder. Det innebär att det finns 2 artiklar på samma varor, dvs ett billigare ungdomspris och ett normalpris. Av bilderna framgår inte hur loggorna kommer ligga. Dessa kommer senare.

Priser enl nedan:
Priser med sponsorrabatt: barnpris/vuxenpris

Elite Jacket Plus (Softshell jacka med lasertryck) 460/1050
Elite Pants (soft shell byxor med lasertryck) 440/850

Elite vest plus (soft shell väst med lasertryck) 440/750

XC Racing suit (tävlingsdräkt) 600/1090
Champ hat Allround mössa träning, tävling fritid 219
Race hat (tävlingsmössa) 190
Race headband 100
Heavy down jacket blue eller black (400g dunjacka) med 1st brodyr 899 ink broderad logga

Light puffy down jacket (100% 90/10 dun, toppklass!) 599 ink broderad logga

Länken är https://clubshop.nonamesport.com Er kod är: 00065KIK

1. Skapa ett konto genom att följa instruktionerna.
2. Då man skapat ett konto kan man logga in i clubshopen med klubbens kod som är unik för varje ny clubshop. För denna clubshop/beställning är koden alltså 00065KIK.
3. Då kunden loggat in kommer han/hon till “DITT KONTO” sidan-se bifogad screen shot, där man kan kontrollera och uppdatera sina egna uppgifter.
4. För att se alla produkter klickar man på “PRODUKTER” uppe på sidan. Sedan väljer man produkter, storlekar, antal och går vidare till betalning. Tänk på att välja ”rätt” produkt så att barnpriset används.
5. Då man betalat får man en orderbekräftelse till sin mejl. Clubshopen kräver betalning för att beställningen skall gå igenom.

Frågor? Skicka till This is a mailto link

Det finns också vita enkla t-shirts med loggan fram och texten "Källbottens IK" på ryggen. Pris 50 kr. För den som är intresserad kan emaila This is a mailto link

Uppdaterad: 10 SEP 2017 14:29 Skribent: Linda Einarsson